top of page

TVR studenten werken samen met Elsie de Brauw aan 'Kunst in de Klas'.


Kunst in de Klas komt naar Rotterdam!

Na een zeer succesvol eerste seizoen met projecten in Maastricht, Utrecht, Arnhem, Gent (België) en Bochum (Duitsland) zal stichting Kunst in de Klas in 2020 uitbreiden naar Rotterdam.

In samenwerking met de Toneel Vakschool Rotterdam zal de stichting vanaf 2020 haar bijzondere kunsteducatie-module ook beschikbaar stellen voor basisscholen en studenten in Rotterdam.

Kunst in de Klas is een initiatief van actrice Elsie de Brauw en wil kinderen in de basisschoolleeftijd kennis laten maken met de kracht van creativiteit door ze uit te nodigen (en uit te dagen) na te denken als een kunstenaar. Door de kinderen nauw samen te laten werken met een team kunstenaars en kunstacademiestudenten in een proces dat uitgaat van de wensen en de fantasie van de kinderen zelf, leren de kinderen inventief omgaan met hun omgeving, en hun fantasieën en wensen op een creatieve manier te concretiseren in de realiteit. In drie weken tijd werkt de school, de omgeving en het team kunstenaars en studenten/stagiaires gezamenlijk toe naar één grote theatervoorstelling.


Kunst in de Klas is voor kinderen, hun omgeving, scholen en kunstenaars een ervaring die ze nooit zullen vergeten.

Het project gaat april 2020 van start op basisschool Paus Joannes in Rotterdam Zuid.


Voor meer informatie: www.kunstindeklas.org
43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page