top of page

Nicht Ärgern, Nur Wundern

Amateurgroep Stuurlui Voorbij aan de ergernis ligt verwondering voor de hand.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Nicht Ärgern, Nur Wundern
Nicht Ärgern, Nur Wundern

Tijd en locatie

01 jun 2024, 20:00 – 22:00

Rotterdam, Dunantstraat 14C, 3024 BC Rotterdam, Nederland

Informatie

"Dus ik schuif mijn stoel naar achter, gooi het lunchpakket uit de tas, doe m'n rok omhoog die al half onder de stront zit, ik neem een hurk houding aan met m'n onderrug tegen de bestuurdersstoel en mijn knieen aan weerzijde van het stuurwiel en houdt die boodschappentas eronder."

Nicht Ärgern, Nur Wundern

Frances is op sterven na dood. Mariëlle heeft een afscheidsweekend georganiseerd met haar emotionele broertje Davy. Als een koortsdroom flitsen er bekenden en onbekende personen voorbij, ze spreken over stront, schapen, vastgeroeste patronen en afgezette benen tot er een Engel verschijnt om Frances te begeleiden naar 'de andere kant'. Is het waan of werkelijkheid en doet dat er eigenlijk toe?

Over Stuurlui

Amateurgroep Stuurlui repeteert wekelijks op dinsdagavond bij Altstadt. Stuurlui begon ooit (2016/2017) met een pilot van een groep geïnteresseerden en is inmiddels vijf voorstellingen verder. Tsjechov, Brecht, Molière, Albee en Ayckbourn hebben ze al op hun cv bij kunnen schrijven. Gespeeld op eigenzinnige en zeer verdienstelijke wijze.

Tekst & Regie: Délano van den Berg

Spel: Ellen, Cahit, Arjan, Marja, Christo, Annika, Charlotte, Gerard

Speeldata: 30 & 31 mei en 1,6,7 & 8 juni 2024

Deel dit evenement

bottom of page