top of page

Ik & de Ander

Prijs nader te bepalen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

Datum in overleg

Toneel Vakschool Rotterdam, Pupillenstraat 60, 3023 VW Rotterdam, Nederland

Informatie

Wat straal ik uit? Hoe kom ik over?  Hoe komt het gedrag over als dialoog en wanneer kan het worden geïnterpreteerd als “eenrichtingsverkeer”?

​We werken aan sturing van het gedrag tijdens communicatie. Dit doen we d.m.v. improvisaties van ontmoetingen, eerste indrukken, verhalen vertellen. We gebruiken speloefeningen vanuit ons acteurschap. De training is zeer geschikt voor personen die zich in privé sferen of op het werk soms onbegrepen of ongehoord voelen. Ook geschikt voor personen die beroepsmatig regelmatig één of één gesprekken voeren. 

sensitiviteit in communicatie en relatie, openheid in communicatie, empathie, mensenkennis: leer de ander begrijpen, jezelf herkennen in de ander.

Alle trainingen zijn maatwerk en dus op elk niveau beschikbaar. Via het aanvraagformulier kun je aangeven wat je huidige niveau is en wat je wenst te bereiken. Het is mogelijk om een individuele sessie aan te vragen maar ook om je aan te melden voor een training in groepsverband, een hele groep aanmelden kan ook. Kosten verschillen per aanvraag, spoedig na aanvraag ontvang je een prijs, in sommige gevallen kan korting worden toegepast.

Deel dit evenement

bottom of page