top of page

Gebruik je stem 24 juni 2020

Kosten voor deze training zijn: 175,00 euro incl BTW, minimaal 3 deelnemers maximaal 5 deelnemers.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

24 jun 2020, 10:00 – 13:30

TVR Toneelgarage, Dunantstraat 14C, 3024 BC Rotterdam, Nederland

Informatie

Bedoeld voor mensen die aan hun stem en spraak willen werken, om krachtiger over te komen. Zowel op het podium als ernaast. 

Inhoudelijk ben je ijzersterk en bereid je je goed voor. Maar is de overdracht net zo krachtig, weet jij te overtuigen? Ook nuttig voor mensen die aan hun zelfvertrouwen willen werken. De nadruk bij 'gebruik je stem' ligt voornamelijk op je stemgebruik. Door middel van feedback en gerichte oefeningen leer je beter om te gaan met je stem en krachtiger te spreken. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de boodschap die je over wilt brengen en je lichaamstaal.

Werk aan: ​zelfverzekerdheid, ontspannen, verstaanbaarheid, krachtiger overkomen, vergroten van impact van de boodschap, inspireren.

Deze training wordt verzorgd door Bart Kiene. 

Bart Kiene is sernior trainer en docent bij de TVR. Hij werkt al docent, trainer, acteur en regisseur op verschillende opleidingsinstituten en trainingscentra. 

Bart werkte o.a. met ABN Amro group, Erasmus Unversiteit, Ministerie van Financiën, Inshared, Zakine college, Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. 

Deel dit evenement

bottom of page