top of page

Effectief communiceren

Prijs nader te bepalen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

Datum in overleg

Toneel Vakschool Rotterdam, Pupillenstraat 60, 3023 VW Rotterdam, Nederland

Informatie

Voor ieder die wilt leren hoe je op een krachtigere wijze je boodschap kunt overbrengen, bijvoorbeeld tijdens een vergadering of bespreking. Leer wat je zwakke punten zijn, en hoe je overkomt op jouw team.

Hoe zorg je ervoor dat de ander bereid is te doen wat je van hem/haar verlangt, zonder dat je dit hoef 'op te dragen'.  Zowel je lichaamstaal als verbale vaardigheden worden onder de loep genomen. Doormiddel van gerichte feedback en oefeningen leer je effectiever communiceren. Op beroepsmatig vlak een nuttige training, maar ook  binnen de persoonlijke sferen.

zelfreflectie, impact, empathie, krachtiger overkomen, aansturen

Alle trainingen zijn maatwerk en dus op elk niveau beschikbaar. Via het aanvraagformulier kun je aangeven wat je huidige niveau is en wat je wenst te bereiken. Het is mogelijk om een individuele sessie aan te vragen maar ook om je aan te melden voor een training in groepsverband, een hele groep aanmelden kan ook. Kosten verschillen per aanvraag, spoedig na aanvraag ontvang je een prijs, in sommige gevallen kan korting worden toegepast.

Deel dit evenement

bottom of page