top of page

Jesse Burger | cabaret talentenvoorstelling | 7 juni

Jesse Burger speelt de try-out van haar afstudeervoorstelling. Zij is begeleidt door Nico van der Knaap

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jesse Burger | cabaret talentenvoorstelling   | 7 juni
Jesse Burger | cabaret talentenvoorstelling   | 7 juni

Tijd en locatie

07 jun 2023, 20:00 – 20:50

Altstadt Rotterdam STUDIO 3, Aelbrechtskolk 7A, 3025 HA Rotterdam, Nederland

Informatie

Cabaret in Studio 3.

In studio 3 geven wij de gelegenheid aan nieuw talent om hun voorstelling te spelen. Het is een unieke gelegenheid om op een laagdrempelige manier de voorstelling te laten zien aan publiek. 

Vanavond is het de beurt aan Jesse Burger. 

Jesse houdt van heel veel dingen: luxe bakkerijen, dikke spinnen aanraken, huilen, concrete afspraken, mensen die deze afspraken nakomen, Disney+, verwennen en verwend worden, fietsers die hun hand uitsteken, seks op praktische plekken, en van iedereen behalve zichzelf.

Haar moeder houdt onvoorwaardelijk van haar en zegt dat elke dag. Haar vader houdt zielsveel van haar, maar heeft dat nooit gezegd.

Met scherpe humor, schrijnende eerlijkheid en een gezonde dosis ongemak, neemt Jesse je mee in haar wereld van liefde, lust en zelfontdekking. Wat als je na acht jaar stopt met de anticonceptiepil en alles dan verandert? Hoe weet je wat normaal is als je moeder niks raar vindt?

Zij speelt de try-out van haar Afstudeervoorstelling . Zij is student van de Koningstheateracademie in 's-Hertogenbosch Dé Academie voor Cabaret. Zij is begeleid door Nico van der Knaap. 

Zij speelt de try-out van haar afstudeervoorstelling op 7 juni  2023

Aanvang: 20.00 uur

locatie: Studio 3 van Altstadt Rotterdam, Aelbrechtskolk 7

Bestel je gratis kaartjes en kom kijken.  Na afloop  is het leuk om elkaar te ontmoeten in onze Altstadt Kelder om na te praten en te borrelen.  Je kan vooraf aan de voorstelling hier ook vanaf half 8 inlopen. 

Aanmelden

  • Cabaret in Studio 3

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page