top of page

'Ik & de ander' 4 juli 2020

Kosten voor deze training zijn: 175,00 euro incl BTW, minimaal 3 deelnemers maximaal 5 deelnemers.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

04 jul 2020, 10:00 – 13:30

TVR Toneelgarage, Dunantstraat 14C, 3024 BC Rotterdam, Nederland

Informatie

Wat straal ik uit? Hoe kom ik over?  Hoe komt het gedrag over als dialoog en wanneer kan het worden geïnterpreteerd als “eenrichtingsverkeer”?

We werken aan sturing van het gedrag tijdens communicatie. Dit doen we d.m.v. improvisaties van ontmoetingen, eerste indrukken, verhalen vertellen. We gebruiken speloefeningen vanuit ons acteurschap. De training is zeer geschikt voor personen die zich in privé sferen of op het werk soms onbegrepen of ongehoord voelen. Ook geschikt voor personen die beroepsmatig regelmatig één of één gesprekken voeren.

sensitiviteit in communicatie en relatie, openheid in communicatie, empathie, mensenkennis: leer de ander begrijpen, jezelf herkennen in de ander.

Deze training wordt verzorgd door Bart Kiene. 

Bart Kiene is sernior trainer en docent bij de TVR. Hij werkt al docent, trainer, acteur en regisseur op verschillende opleidingsinstituten en trainingscentra. 

Bart werkte o.a. met ABN Amro group, Erasmus Unversiteit, Ministerie van Financiën, Inshared, Zakine college, Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. 

Deel dit evenement

bottom of page