top of page

Gebruik je stem

Prijs nader te bepalen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

Datum in overleg

Toneel Vakschool Rotterdam, Pupillenstraat 60, 3023 VW Rotterdam, Nederland

Informatie

Bedoeld voor mensen die aan hun stem en overtuigingskracht willen werken, zowel op het podium als ernaast. Inhoudelijk ben je ijzersterk en bereid je je goed voor. Maar is de overdracht net zo krachtig, weet jij te overtuigen? Ook nuttig voor mensen die aan hun zelfvertrouwen willen werken. De nadruk bij 'gebruik je stem' ligt voornamelijk op je stemgebruik. Door middel van feedback en gerichte oefeningen leer je beter om te gaan met je stem en krachtiger te spreken. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de boodschap die je over wilt brengen en je lichaamstaal.

​zelfverzekerdheid, ontspannen, verstaanbaarheid, krachtiger overkomen, vergroten van impact van de boodschap, inspireren.

Alle trainingen zijn maatwerk en dus op elk niveau beschikbaar. Via het aanvraagformulier kun je aangeven wat je huidige niveau is en wat je wenst te bereiken. Het is mogelijk om een individuele sessie aan te vragen maar ook om je aan te melden voor een training in groepsverband, een hele groep aanmelden kan ook. Kosten verschillen per aanvraag, spoedig na aanvraag ontvang je een prijs, in sommige gevallen kan korting worden toegepast.

Deel dit evenement

bottom of page